Kopačák - s postupem
Potřebné ingredience
Korpus světlý olejový: 600g hrubé mouky, 400g cukru krupice, 2 prdopeče, 200g oleje, 200g vody, 6 vajec velkých nebo 8 malých (žloutky+sníh).
Krém máslový nastavovaný kaší, ochucený kapkou rumu a mletými vlašskými ořechy. Na pomazání korpusů pod marcipán krém bez ořechů. Rybízová marmeláda.
Pravý marcipán, K2.
Postup přípravy
Formy... klasická dortová průměr 25cm + nerez miska z Ikey průměr 20cm http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/30081467
Upečené korpusy.
Dolní korpus 2x prokrojený, promazaný marmeládou a krémem.
Korpus "míč" 3x prokrojený a promazaný marmeládou a krémem.
Připraveno na kabátek.
Pod plackou...
... zabaleno...
... odříznuto.
Usazen míč.
A teď ta největší legrace :o)... Díky, Dášo, vašemu muži za vzoreček !!!
http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=1278464
Hotovo... díky vzorečku rychlé a jednoduché, nebojte se toho!
letecky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé